دستگاه کِلونجر (clevenger Apparatus) چیست؟

26 ژانویه , 2011 خاکشناسی, شیمی, پزشکی, کشاورزی

دستگاه کلونجر برای تعیین روغن فرار در نمونه مورد استفاده قرار می گیرد.

شامل اجزای زیر است:

1- بالن (flask)

2- لوله جداساز روغن(oil separatory tub)

3- مبرد (condenser)

و دو نوع مختلف دارد است:

1- برای روغنهای فراری که سنگین تر از آب هستند. مثل شکل زیر:

2- برای روغنهای فراری که سبک تر از آب هستند. مثل شکل زیر:

نظرات سایت

1. مرتضی می‌گه:

با سلام و خسته نباشید
    می خواستم بدونم دستگاه کلونجر بادستگاه سوکسله چه فرقی داره؟
    دیگه اینکه اگه بخوام اسانس گیاهی رو با gc آنالیز کنم چی باید بکنم آیا هزینه داره؟

2. حسینی زاده می‌گه:

با سلام
    سوکسیله جهت استخراج مواد غیرفرار و فرار (مانند عصاره) کاربرد دارد ولی کلنوجر جهت استخراج ترکیبات فرار و البته روغنی (مانند اسانس ها) کاربرد دارد.

3. منیره می‌گه:

سلام میخاستم بدونم ما میتونیم با دستگاه کلونجر عصاره زنجبیل استخراج کنیم ؟

4. هدیه می‌گه:

سلام من به شدت مایلم در مورد اسانس گیری و عصاره گیره گیری و فعل و انفعالاتی که برای ترکیبات ثانویه مختلف حین تنشهای محیطی و یا هنگام عصاره گیری و اسانس گیری رخ می ده مطلع شوم. لیسانس گیاهان دارویی دارم برای ارشد چه رشته ای باید بخونم ارشد رشته گیاهان دارویی تکرار مکررات کارشناسی گیاهان دارویی است. لطفاً راهنمایی کنید. ممنون

5. دانشجو می‌گه:

كاش دستگاه كلونجر رو مثل دستگاه سوكسيله جامع و روان توضيح مي داديد.

6. اسما می‌گه:

سلام آیا میشه از دستگاهکلونجر عصاره آبی گرفت؟ منظورم اینه که همون آبی که همراه اسانس هستش عصاره آبیه؟

7. اسما می‌گه:

سلام آیا میشه از دستگاه کلونجر عصاره آبی گرفت؟ منظورم اینه که همون آبی که همراه اسانس هستش عصاره آبیه؟

8. اسما می‌گه:

با سلام من چند روز پیش یه سوال پرسیدم متاسفانه کسی جوابمو نداد خیلی برام مهمه لطفا جوابمو بدین پرسیدم میشه از آبی که همراه اسانس بدست میاد به عنوان عصاره آبی استفاده کرد.

9. مرتضی می‌گه:

باسلام وخسته نباشید ببخشید میخواستم ببینم اگر ما اسانس را با دستگاه کلونجر بگیریم اشنایی برای فروش اسانس ندارید؟؟؟؟؟؟؟
    بی زحمت جواب را به ایمیلم بفرستید خیلی ببخشید خداحافظ

10. ملیحه می‌گه:

سلام لطفا در مورد کارگاه اسانس گیری و هزینه تقریبی ایجاد این کارگاه مطلب بگذارید.یا لطف کنید وبه ایمیلم بفرستید ..ممنون

11. حسن زاده می‌گه:

لطفا قیمت دستگاه کلونجر را میگین چنده یه چیز معمولی .
    متشکرم

12. سمیه می‌گه:

سلام خسته نباشید. ممنون میشم اگر به سوالم جواب بدین چون خیلی برام مهم و حیثیتیه. من یک اسانس دارم که داخلش چند تا امولسیونفایر و پلی سوربات داره راهنمایی کنید چطور میتونم این اسانسمو از این امولسیونفایرها استخراج کنم. چون میخوام این اسانس رو به صورت خالص به دستگاه GC/MS تزریق کنم.

ارسال پاسخ